Taller de Pintura

El taller de pintura, s’entén com un espai-temps on desenvolupar un camí creatiu personal, on el grup serà imprescindible per acompanyar-nos els uns als altres en aquest procés. El paper de la professora, serà el de guiar en aquesta recerca personal i grupal, ajudant en el com fem les coses (tècnica i estètica) en funció del què volem representar.

Així doncs, el programa s’ha pensat tenint en compte els elements bàsics de la pintura com poden ser; composició, lluminositat, contrast, textura, temperatura, espai, etc. I que són aplicables a qualsevol estil o objecte que es vulgui representar.

Es treballaran diferents tècniques, tant seques com humides, amb l’objectiu de provar i investigar els acabats i característiques de cadascuna, i per tal de trobar amb quina se sent més còmode cadascú. La visió del taller sobre la pintura és molt àmplia, per tant, podrem treballar amb qualsevol element dins del món del color, des d’aquarel·les, oli, acrílic o gouache, fins a pastels, pastels a l’oli o collage.

Es tractarà, doncs, d’un taller teòrico-pràctic, on donarem importància als referents, a la tècnica i sobretot als interessos de cadascú.