EMAiD
Escola Municipal d’Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú

L’ESCOLA

L’Escola Municipal d’Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú (EMAiD) som un centre de formació global en l’àmbit de les arts i el disseny. Combinem la perspectiva professionalitzadora dels Cicles Formatius i la integració de les noves tecnologies i els nous sectors emergents, amb la vessant tradicional dels nou tallers i monogràfics que impartim.


Amb una tradició com a Escola que supera els 50 anys, l’EMAiD està formada per un equip de més de 20 docents implicats i compromesos amb una educació renovada, de qualitat i inclusiva. El nostre objectiu és formar professionals i amants dels diferents àmbits de les Arts Plàstiques i el Disseny.


Donada la relació dels estudis que oferim amb sectors tecnològics emergents i en constant canvi, l’actualització i la renovació són elements clau en la línia pedagògica del centre. Alhora, el compromís envers una vessant més tradicional es fa palès en l’ensenyament de tècniques i procediments específics de certs sectors de l’art, l’artesania i el disseny.

ESTUDIS

En l’àmbit de la Formació Professional, l’Escola imparteix tres Cicles Formatius de Grau Superior i un de Grau Mitjà. Aquests estudis es caracteritzen per una vessant professionalitzadora clara; l’alumnat que els cursa adquireix les competències, els continguts i els procediments clau necessaris per a l’exercici professional. Gràcies a una aproximació significativa i amb especial èmfasi en la vessant pràctica, l’alumnat ha de poder donar resposta a problemàtiques i reptes característics de l’entorn laboral dels seus estudis.


També impartim el Curs d’Accés a Cicles Formatius de Grau Superior de l’Àmbit de les Arts Plàstiques i el Disseny. Aquest curs està pensat per a aquell alumnat que vulgui preparar-se per superar amb èxit la prova d’accés.

EQUIPAMENTS, ESPAIS  I INSTAL·LACIONS

A l’EMAiD disposem dels equipaments necessaris per atendre el conjunt de la nostra oferta formativa. Comptem amb 6 aules amb equipaments informàtics amb accés a Internet, així com espais especialitzats: plató de fotografia, aules de dibuix, aula de pintura, taller de volum, taller de ceràmica, aula d’audiovisuals, espai per a exposicions… A més, la nostra biblioteca disposa d’un catàleg relacionat amb temes d’art i disseny: arquitectura, arts plàstiques, història, disseny, dibuix, pintura, ceràmica, moda, fotografia i videojocs.


Les portes de l’EMAiD estan obertes perquè ens puguis venir a conèixer. Concerta cita i descobreix tot el que et podem oferir.

ORGANIGRAMA DOCENT

EQUIP DIRECTIU

LLuís Miquel Quintana

Director

 Jordi Cabestany

Cap d’estudis

Alicia Soler

Secretaria

Cèlia Poveda

Coordinadora Pedagògica

EQUIP DOCENT

Roser Amela

Albert de Arias

Mònica Barbarà

Àngel Barrio

Marta Bellmunt

 Jordi Cabestany

Glòria Fort

Josep Antoni Ganga

Gerard Gómez

Carles Hernàndez

Jesús Ibáñez

Marta Pau

Josefina Pericón

Rubén Perpinyà

Mireia Pons

Cèlia Poveda

Siscu Prats

Lluís Miquel Quintana

Carolina Raventós

César Rincón

Alicia Soler

Jesús Urgell

CAPS DE DEPARTAMENT

Albert de Arias

Animació: Disseny de Videojocs i Entorns Virtuals

Àngel Barrio

Projectes i Direcció d’Obres de Decoració

Carles Hernández

Gràfica Publicitària

Carolina Raventós

Assistent de Producte Gràfic Interactiu

Siscu Prats

Informàtica