Taller D’ART I

 

Aquest Taller va dirigit a alumnat infantil d’entre els 6 i 8 anys. Amb aquest Taller es pretén fer una sèrie d’activitats que ajudin a desenvolupar la part creativa i imaginativa del nen/a així com saber mirar amb un sentit analític, parar atenció amb objectes i formes quotidianes i de la pròpia natura.

El fet de comparar i valorar espais, formes, volums, colors, textures, materials… els dotarà d’una sensibilitat artística.

El fet de treballar diferents tècniques: aquarel·les, ceres, cretes, llapis de colors, acrílics, roba, fang, plàstics, papers…els permetrà expressar-se de diferents formes i amb diferents tècniques, descobrint una infinitat de possibilitats d’expressió i comunicació.

Al mateix temps es fomenta la participació a la classe, la integració, el treball de grup així com un gran respecte pels treballs i idees dels altres.

Durada

El curs comença a mitjans de setembre i s´acaba a finals de juny. Les classes son de 2 hores a la setmana i poden ser els dilluns o els dimecres de 17.30h a 19.30h.